EMMIE

monday

Publicerad 2014-11-10 22:11:57 i my life,

Måndag igen och det var riktigt jobbigt att komma upp i morse, var så sjukt trött. Men jag har klarat mig egenom dagen.Var med underbara tjejer på hålan innan sista lektionen. Sen träffade jag Elin på stan och kollade runt lite och sen gick hem till henne ett tag innan pappa hämtade mig. Precis ätit godaste middagen som bestod av Tacos! Nu ska jag göra iordning bubbel bad till mig och min prins. 
 

C.C fest

Publicerad 2014-11-09 15:49:00 i my life,

i fredags kom jag hem på morgonen, sov någon timme och sedan fixade massa grejer innan det stod fest på schemat. Cc hade fest ute i Blakstad, jag var med tjejerna och fixade oss innan vi gick mot bussarna. Temat var olika länder och vi hade Grekland. sjukt rolig kväll men det blev lite tråkigt och kallt in mot de sista timmen. Det var skönt att få somna i sin egna säng med världens bästa kille brevid mig. 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Emmie Axmon

Jag heter Emmie och bor i staden Västervik. Jag går fösta året på gymnasiet, umgås med mina vänner och min pojkvän. Har även börjar träna lite och tycker att det är kul! Hoppas du fortsätter läsa framöver :-)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela