EMMIE

FRIDAY

Publicerad 2014-02-28 10:13:23 i Vänner, mitt hjärta <3,

Har lagt bloggen åt sidan lite de senaste veckorna typ. Men det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Sover med min älskling varje natt, firade 5 månader på thai hoa i onsdags, träffade emelie och oskar igår. Sen åkte jag och Oskar hem till min pappa. Sov där inatt själva vilket ledde till att vi försov oss lite. Så vi missade bussen imorse så jag ringde Mona så fick vi åka med henne! Det är ju fredag idag så vi slutar tidigt idag. Så skönt. Ska träffa Oskar och Emelie efterskolan. Får se vad vi hittar på. Hörs♥

❤️❤️❤️

Publicerad 2014-02-24 15:18:36 i mitt hjärta <3,

Låg sjuk tisdag till fredag i Italien. Jag jag och pappa tog flyget hem istället så jag skulle slipper sitta i en buss i 24 timmar. Kom hem 5 timmar tidigare än vad jag skulle gjort så de va skönt. Jag åkte direkt till Oskar. Helt sjukt. Hur glad jag blev av att få träffa honom igen!! 
Vi myste bara hela dagen pch sen tog en promenad till maxi. Myste sen hela kvällen och sen fick jag äntligen somna i hans famn.
Igår vaknade vi hyfsat tidigt, åt  frukost och sen gick på en promenad. Sen gick vi hem och Fixade oss så gick vi ner till espresso house och träffade. Elin Emelie Julia Arvid kägo och Eric. Va där ett tag tills vi åkte hem med Emelie till mig. Sov hos honom inatt igen. Så imorse fick vi skjuts till skolan. Snart ska jag hem till honom igen. 
så underbar <3

sjuk igen

Publicerad 2014-02-19 00:04:46 i resor,

Efter tre dagar med dåligt väder som regn, blåst och väldigt kallt så kom solen äntligen fram idag. Så satt och drack cola med några medans resten av bussen åkte i backarna. När jag kom hem så fick jag feber. Pratade med Oskar lite på kvällen. Så nu mår jag lite bättre! Men imorgon blir jag hemma på hotellet själv. Får plugga pch kolla filmer tills alla kommer. Vi hörs ❤️

Om

Min profilbild

Emmie Axmon

Jag heter Emmie och bor i staden Västervik. Jag går fösta året på gymnasiet, umgås med mina vänner och min pojkvän. Har även börjar träna lite och tycker att det är kul! Hoppas du fortsätter läsa framöver :-)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela